Hallo ^_^ - Reisverslag uit Bournemouth, Verenigd Koninkrijk van Josine Wiegant - WaarBenJij.nu Hallo ^_^ - Reisverslag uit Bournemouth, Verenigd Koninkrijk van Josine Wiegant - WaarBenJij.nu

Hallo ^_^

Door: Josine

Blijf op de hoogte en volg Josine

10 Juli 2008 | Verenigd Koninkrijk, Bournemouth

Hallo daar iedereen ^_^
Vandaag weer lessen gehad. Ik weet nu hoe je de th uitspreekt als in thanks en with en hoe je write uitspreekt. Je spreekt de w namelijk niet uit en over de verschillen tussen survey en survey. Haha, dat klinkt vast raar maar zoek het maar eens op in een engels-nederlands woordenboek en je ziet het ;-)

De bussen gaan trouwens heel vaag, de ene gaat de ene kant op en de andere gaat de andere goede kant op, wel een beetje verwarrend maar ik kom er wel uit.

Ik ga zaterdag trouwens naar Bath, de Romeinse baden en zondag ga ik naar Londen. Ik heb er zin in!

Mijn enkels doen soms alleen wel pijn wat een beetje vervelend is, maar het gaat wel hoor ;-) Don't worry, be happy! Ik ga gewoon naar Bath en Londen ;-) Ik wil daar heel graag heen, vooral Londen waar ik al een tijd heen wilde, en dan moet ik daar heen ook! Kan ik lekker shoppen :p

Het enige mindere is dat de activiteiten niet zo geweldig georganiseerd zijn en dat ze daarom maar films opzetten als activiteiten. Er was vandaag ook shopping in the town center maar ach, daar had ik geen zin in. Bij school is wel een leuk tennis spel dat je kan spelen; een paal met een touw met een tennis bal er aan en dan moet je die heen en weer slaan en als de bal je raakt heb je verloren of als het touw bijna helemaal om de paal zit heeft degene die het touw niet om de paal heeft geslagen verloren.
Als activiteit was er ook beachvolleybal, alleen ging dat niet door :( Daar had ik graag aan mee willen doen namelijk. Vanwege het weer ofzo was het. Nou ja misschien komt het nog een keertje.

Ik heb nu eigenlijk niet zoveel meer te vertellen, dus toedeloe! Doe de groetjes aan iedereen en aan Enny en Easha en laat Enny niet weer een hapje snoer nemen. Geef haar maar ei, dat vind ze vast lekkerder ;-) :p
Doeg!!
Josine

• 10 Juli 2008 - 17:10

Anja:

Goh, wat apart dat de ene bus de ene kant op gaat en de andere bus de andere kant???:)Josine, in engeland wordt er links gereden, you know? Heeft het daar misschien mee te maken?
    Dag schat! je moeder(tje)

• 10 Juli 2008 - 18:47

A:

London, ja daar kan je inderdaad lekker shoppen!!:D
    Wel wat minder, dat de activiteiten zo slecht zijn gepland. Dat van die th enz, moet je me dan maar even leren op school.:razz:
    Veel plezier, morgen en misschien tot op msn.
    Groetjes, Angilla

• 11 Juli 2008 - 09:55

Anja:

Ha lieve Sien,
    Ik zit te smullen van je rapport!Evert heeft 'm net opgehaald voor je, en zoals je eigenlijk al verwachtte allemaal voldoendes. Ook voor engels!! Vanavond 'ns even een telefoontje voor de details?
    Big hug,
    Anja

• 11 Juli 2008 - 10:51

Oma Lens:

Hoi Josine,
    Ik vind het nog steeds leuk jouw doen en laten te lezen. Zijn die uitjes onder begeleiding en zijn de winkels op Zondag open in Londen? En het vervoer, met openbaar vervoer(bus)?
    Ik heb voordat ik hier aan begon eerst de reacties ge-
    lezen en weet dus van je onvoldoendeloze rapport. Geweldig en over!
    Langzamerhand ben ik al de hele morgen bezig met dit ding. Het begon ermee dat de internet verbroken was en met veel gedoe van stoppen eruit en er weer in is het me gelukt dat ie het weer doet. Toen Monique Lens in Nieuwzeeland gemaild en nu jij dus.
    Meer weet ik niet te melden.Je zit er alweer 1 week bijna. Nu nog 2 en dan zit het er weer op. Ik kan me je heimwee best voorstellen maar houd je taai. Straks ben je niet meer verstaanbaar voor me. Dag, zoen, liefs.
    Oma

• 11 Juli 2008 - 13:20

Inez:

Hello Josine, How are you? I am fine!
    Die paal met die tennisbal roept nostalgische gevoelens bij mij op. Je moeder en ik hebben heel lang geleden, toen jij er nog niet was, ons helemaal Lens gemept met dat spelletje. Het was trouwens van jouw ouders!
    Hou je taai. hoe zeg je dat in het Enelgs?
    liefs,groetjes,
    Inez

• 11 Juli 2008 - 20:05

Josine:

Mam, ik weet heus wel dat iedereen hier links rijdt. Ik zit hier al bijna een week. Volgens mij had jij meer moeite op de weg... Jij wilde papa namelijk laten rijden ;-) :p Toch lief van hem dat hij dat toch nog gedaan heeft ;-)
    Laat dat telefoontje trouwens maar komen ;-)

Angilla, ik zal je die th op school wel leren. In het begin van een woord is het goed te doen, zoals bij thanks, maar in het einde van een woord is het even oefenen, zeker als het woord midden in de zin zit, zoals bij with. Maar tegen de tijd dat ik thuis ben kan ik dat al ;-)

Ik hoop dat zondag inderdaad de winkels open zijn. In Londen is het vast leuk shoppen ^_^
    Ik weet nog niet hoe ik naar Londen en Bath gaan, misschien wordt er een bus gehuurd.
    Er is wel begleiding bij de uitstapjes, dat is wel zo handig ;-)

En dat tennisspel :p Wij hebben DAT helemaal Lens geslagen :p De bovenkant vloog er vaak vanaf en het werd vaak omgemept. Vandaag vloog de bovenkant er zo af dat het echt kapot was en het met tape vast gemaakt moest worden ;-) :p

En nu de updates: Ik heb vandaag geminigolft. Was heel gezellig. Ik heb tegen een jongen uit Libanon, een jongen uit Polen en een meisje uit Nederland gespeelt. De hele tijd dus wel Engels gepraat. Die Libanese jongen kende ik al iets langer en hij is erg aardig. We hebben hem al wat Nederlands geleerd. Hij kan bijvoorbeeld zeggen: 'Niet doen!' en 'Ik haat je!' en 'Ik houd van jou.' Dat is echt grappig. Ik kan het arabisch wat hij ons verteld alleen niet zo onthouden... Het Engels dat ik hier leer gelukkig wel ;-)

Ik heb me ook al ingeschreven voor een activiteit voor maandag; schaatsen. Is wel grappig want ik zag op de inschrijflijst dat er alleen maar Nederlanders en 1 Belg. (Ik kan 1 trouwens niet voluit schrijven, zoals het hoort, want ik weet niet hoe ik die streepjes er op maak. Dit toetsenbord is ietjes anders.) Dat wordt Nederlands praten dus :p Of Engels tegen Nederlanders (en een Belg die waarschijnlijk ook Nederlands kan).

Nou ik ga weer stoppen. Ik probeer jullie iedere dag op de hoogte te houden, maar dat kan ook wel eens in de twee dagen worden aangezien iedereen graag op de computer gaat...

Doeg! En veel plezier daar aan de overkant!

Groetjes Josine

• 11 Juli 2008 - 20:59

Frits:

Schaatsen in de zomer, Schaatsen, ja dat lijkt me echt leuk! Als het heel warm is, kan je schaatsen in je bikini....
    De "th" spreek je het makkelijkst uit als je lispelt, een beetje met je tong tussen je tanden (thong thussen je thanden...). Ik had vroeger een engelse leraar, die zei als je dit niet goed kan uitspreken, is het beter om er een "f" van te maken dan een "s", wat de meeste mensen doen. Maar als je lispelt, hoef je je de minste zorgen te maken.

Gelukkig kon ik alle telefoonkabels repareren, ik was echt pissig dat ik de oorzaak van de kapotte telefoon niet kon vinden. Ik dacht dat er een instelling compleet anders was (geluid uit, of zo), en als je dan niet de handleiding kan vinden, is dat lastig. Ik heb nog een stukje snoer over, zal ik dat in de rattekooi leggen? (niet dus)

Veel plezier in London and Bas, eeuuh, Baf, nee èh, Bath